Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby - Sekretariat: (+45) 43262365 - Regnskabsadministration Klubadministration

Udskriv

Invitation til Hangcamp i uge 27

Hermed inviterer DHPU og XC-Sjælland til årets Hangcamp i uge 27 fra den 29. juni 2014 til den 5. juli 2014. Igen i år forgår det i Tølløse Flyveklubs faciliteter.

Vi tilbyder en hel uge med uddannelse og flyvning på alle niveauer for dragemedlemmer af DHPU og pilotoptræk af paraglidere fra DHPU. Hvis PG'ere har instruktør med kan der skoles med dem også.

Prisen for DHPU-medlememmer, som ikke er medlem af XC-Sjælland eller PG-Tølløse, er 650 kr., som betales ved ankomst. Der indgår ikke kost i prisen. Ophentning aftales indbyrdes, når det er nødvendigt.

Tilmelding sker til Birger Strandqvist på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . Man kan også bare møde op, men giv så gerne en melding på, at det kan forekomme.

Man kan bo i telt på pladsen, og klubben har mange faciliteter til at gøre opholdet bekvemt.

 

Udskriv

Invitation til bjergflyvningslejr

 

DHPU inviterer til en bjergflyvningslejr i Annecy, Frankrig. Kom og vær med til nogle herlige dage med masser af hygge og flyvning i de franske alper.


Lejren er åben både for piloter med tidligere erfaring indenfor bjergflyvning og for piloter som gerne vil prøve bjergflyvning.

Tid: 3. juni – 6. juni 2014

 

Sted: Annecy, Frankrig.


Tilmelding: Hvis du planlægger at deltage, skal du sende en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Tilmelding senest den 30. maj 2014.

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

Udskriv

Invitation til træf

Invitation

Termiktræf i Alperne. Kom og vær med til nogle herlige dage med termikflyvning i fantastiske omgivelser ved Annecy søen, og masser af hygge. Det er d. 30-31/5 & 1/6

Forudsætninger: min. PP2, medbring naturligvis variometer & reserveskærm. Kom og vær parat til en storslået oplevelse.

Tilmelding
Hvis du planlægger at deltage, skal du sende en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . Vi har brug for at vide om du vil booke plads på campingpladsen.

Tilmelding senest den 28. maj 2014.

Hvor: Doussard, Camping La Serraz. Se campingpladsen her

Med venlig hilsen

Christian Moselund

Helsingborggade 8, 2th.
2100 København Ø.

Tel: 6023 9159

 

Udskriv

Ny sikkerhedschef

Ny sikkerhedschef i DHPU

 

DHPU har fået ny sikkerhedschef.

 

Michael Hasselgaard har påtaget sig hvervet, og de udfordringer der ligger i opgaveområdet. Michael indtræder i chefgruppen, og udover hændelser vil hans  hovedfokus indledningsvis blive implementeringen af den nye europæiske sikkerhedsdatabase, en holdningsændring til indrapportering, samt feedback til danske piloter om sikkerhedsforhold.  

 

Vi hilser Michael velkommen, og takker Arne Havgaard, som har valgt at trække sig fra posten, for sin indsats frem til nu.

 

Venlig hilsen

Jens Voetmann

Formand for DHPU

шаблоны joomla 2.5