Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby - Sekretariat: (+45) 43262365 - Regnskabsadministration Klubadministration

Udskriv

Unionen holder juleferie

Nu hvor julen står for døren holder vores sekretariat og support juleferie.

 

Vores sekretariat og PiA-support team holder juleferie fra d. 23. december kl. 16 til d. 5. januar 2015.

Til orientering bliver alle ratingkort som som er betalt pr. dagsdato udsendt idag, hvilket vil sige at hele 250 piloter kan være flyvende fra d. 1. januar 2015 - det må siges at være en rekord!

 

Der er dog stadig piloter som ikke har uploaded et ordenligt billede, dette betyder at disse piloter ikke modtager deres ratingkort før dette er blevet rettet. Husk dette er jeres eget ansvar at have et opdateret stamblad med godkendt foto. De piloter som endnu ikke har gjort dette, er blevet kontaktet pr. mail.

 

Der er rigtig mange, som har bestilt IPPI kort gennem PiA, faktisk så mange at vi er løbet tør for dem. De er bestilt, og vil komme i det nye år. De piloter som har bestilt IPPI kort, men ikke modtaget det sammen med deres ratingkort, vil få det tilsendt i det nye år.

 

Bestyrelsen vil gerne benytte lejligheden til at takke for året der er gået, og håber at 2015 vil blive et ligeså godt år som 2014. 

 

Må alle vores medlemmer have en rigtig dejlig jul, og et fantastisk nytår.  Vi glæder os til servicere Jer igen i det nye år!

 

Med glade julehilsner

Michael, Jens, Søren, Henrik, Birger, Christopher og Charlotte.

Udskriv

Vedr. PiA

 

Til alle almindelige medlemmer

Sådan benytter I PiA.

Der er nu blevet sendt log-in-oplysninger ud til alle chefinstruktører, klubadministratorer og almindelige piloter. Det betyder, at I nu kan logge på og rette i jeres personlige stamdata.

Som menigt medlem er der nogle ting du skal være opmærksom på.

  1. Har du ikke modtaget dit log-in pr. mail skyldes det, at dine mailoplysninger ikke er korrekte, du skal derfor henvende dig til din klubadministrator som kan logge ind og rette denne for dig.
  2. Når du logger ind for første gang, så du sørge for at dine stamdata er korrekte, altså din adresse, mail og telefon.
  3. Du skal sikre dig, at du har uplaoded et billede som er i overensstemmelse med de kriterier som er foreskrevet.

Når alle disse ting er i orden, vil du få mulighed for at bestille og betale dit medlemskab til unionen for 2015.

Du skal være opmærksom på, at hvis du vil have ratingkort inden 1. januar 2015 skal der bestilles og betales i PiA inden d. 15. december.

Yderligere spørgsmål kan rettes til vores sekretariat.

 

Udskriv

Fejl på mails med log-in

Da vi er ved at teste den sidste del, nemlig udsendelse af login oplysningerne til vores medlemmer, er der blevet sendt en mail med log-in oplysninger til Nils Ole Dalby til alle vores medlemmer.

Denne mail bedes I se bort fra, fejlretningen er igang og vi vil inden længe sende mails ud til alle medlemmer med log-in til PiA.

 

Michael Olesen

 

шаблоны joomla 2.5