Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby - Sekretariat: (+45) 43262365 - Regnskabsadministration Klubadministration

Udskriv

PPG Træf

Flyveweekend!PPG Træf - 2015
Arrangementet henvender sig primært til alle PP3 piloter der er i besidelse af en paramotor eller godkendt Klasse P flyvemaskine.

Tid & sted:
d. 5 - 7. juni 2015
Dansk paramotor-center
Stormgade 3
7400 Herning
Kontakt & tilmelding:
Ivan Jensen
E-mail:     Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf:    2886 4004

Hent flyer ved at klikke på billedet til højre.

Udskriv

Kan din mening gøre flyvning endnu sjovere?

At flyve er en af de sjoveste aktiviteter man overhovedet kan lave, men kan vi gøre det endnu sjovere?

For at svare på dette spørgsmål har DHPU brug for en bedre forståelse af hvorfor folk flyver, deres ønsker, deres flyveoplevelser og forventninger. Derfor har jeg lavet en medlemsundersøgelse som jeg sender ud til alle medlemmer én gang om året. Undersøgelsen er meget bred og giver medlemmerne mulighed for at kommunikere deres ønsker, meninger, bekymringer, osv. anonymt og direkte med DHPU.

Det er vigtigt at man svarer ærligt og grundigt på alle spørgsmålene. Spørgeskemaet tager omkring et kvarter at gennemføre (afhængig af hvor meget man vil sigeJ).

Jeg håber at du vil bruge et øjeblik af din tid på at hjælpe med at forbedre sporten i Danmark.

Spørgeskemaet har været sendt til den mailadresse du har oplyst til PiA, hvis du ikke har fået mailen er dine detaljer i PiA databasen forkert og du skal kontakte din klubadministrator, eller skriv til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at retter detaljerne.

OBS: Lodtrækning bliver april 2015 og selvføgelig ikke januar 2015.

Udskriv

Ny bestyrelse i DHPU

Michael Olsen er ny formand for DHPU, og bestyrelsen har fået et enkelt nyt medlem.

Ved det ordinære repræsentantskabsmøde i DHPU lørdag den 28. februar fik unionen ny formand.

Michael Olesen, som de seneste tre år har været en del af bestyrelsen, blev valgt som formand uden modkandidat. Den hidtidige formand gennem tre år, Jens Voetmann, genopstillede ikke. Michael Olesen er netop skiftet fra Parafun til PG Tølløse.

Jens Voetmann forlader bestyrelsen og kommer i stedet til at lægge noget tid i sikkerhedsarbejdet.

Essie Saadi fra Airwave blev valgt som nyt medlem i bestyrelsen. Søren Egebjerg fra Parafun modtog genvalg til bestyrelsen.

Birger Strandqvist fra XC Sjælland og Henrik Strandgaard fra Valhalla fortsætter i bestyrelsen og var ikke på valg.

Den samlede bestyrelse består således af:

Michael Olesen (formand)
Birger Strandqvist
Henrik Strandgaard
Essie Saadi
Søren Egebjerg

 

Udskriv

Orientering til medlemmerne i DHPU angående tilbagetræden fra formandsposten

Allerød d. 22.2.2015

Orientering til medlemmerne i DHPU angående tilbagetræden fra formandsposten:

Jeg har nu i 3 år varetaget posten som formand for DHPU, og så pragmatisk og visionært tænkende, som mig muligt, løst foreliggende, opstående og fremadrettede opgaver. Det var ikke en post jeg tragtede efter, men for mig gælder det, at påtager man sig et tillidshverv, så lever man op til den tillid der er vist en, så vel man evner.

Jeg har bragt DHPU gennem en af DIF politisk-økonomisk dikteret omstrukturering af vores løsning af sekretariatsopgaver, iværksat en modernisering af vores kommunikationsflader, samt ikke mindst fået iværksat opbygningen af et tiltrængt nyt pilot administreringssystem og database.

Jeg har fået videreført mine visioner for opgradering af uddannelsessystemet, en opgave jeg som uddannelseschef måtte overlade til andre kræfter da jeg påtog mig formandsposten.

Jeg har som formand, med skiftende bestyrelser, løbende søgt konsensus om visioner og udførelse af tiltag fra DHPU´s side. Jeg har i højeste grad stræbt efter at uddelegere opgaveområder under ansvar, og har ikke søgt en synliggørelse af mig selv som person. Alle der har været i kontakt med mig gennem årene vil dog forhåbentlig kunne nikke genkendende til, at deres sager og henvendelser er blevet behandlet med den respekt og seriøsitet de har måttet ønske.

Sideløbende med opgaven som bestyrelsesformand og den politiske dans med DIF, har jeg varetaget det internationale arbejde, hvor Danmark i dag nyder stor respekt og betragtes som en kompetent bidragsyder til det fælleseuropæiske samarbejde i EHPU, såvel på det politiske plan, som det sikkerhedsmæssige.

Intet af ovenstående kunne selvsagt have ladet sig gøre uden de øvrige frivillige i unionen. Det har været mig en glæde og et privilegium at være omgivet af seriøst arbejdende frivillige, såvel på bestyrelsesplan som på chef-poster og ad hoc udvalg. En stor tak til jer alle for godt samarbejde og for jeres beredvillighed til at påtage jer opgaver og løse dem.

Det har på intet tidspunkt været mit ønske at ældes på formandsposten, og allerede sidste år bragte jeg min afgang fra posten i spil. Der var på det tidspunkt ingen der ønskede at påtage sig posten, lige som der heller ikke i år var udsigt til at jeg kunne trække mig. Der er nu, efter udsendelse af materiale til repræsentantskabsmødet 2015, kommet en kandidat til posten, et kompetent bestyrelsesmedlem som allerede løser en stor del af de praktiske opgaver. Jeg vil derfor overlade til repræsentantskabet at vælge en ny formand og bestyrelse, og meddeler hermed at jeg ikke genopstiller alligevel.

God vind til alle!

Jens Voetmann

Formand, Dansk Hanggliding og Paragliding Union

Udskriv

Invitation - Trofeo Montegrappa 2015

Så er der mulighed for at flyve og se på nyt grej på kanten af Alperne. Det årlige Trofeo Montegrappa og den tilhørende Expo finder sted 4. til 6. april.

Her er indbydelsen:

Dear Pilots! We are glad to invite you to Borso del Grappa from April 4th to 6th for Expo Montegrappa, greatest Italian Fair of Free Flight. Since more than 30 years this International event officially opens the Flight season. Here you will see, try and buy the best products of the World. A unique chance to find out the news of this discipline and make your choices for the starting season! Come and visit Expo Montegrappa: you can fly in the most famous place in Europe with flight condition suitable for every level of pilots and safe and easy reachable take-off and landing areas. The Fair is a feast also for kids, families and friend who want to stay with “feet on the ground”: guided tours, shows, free trials of many outdoor sport activities, children area, mountain biking, canoeing, gastronomic stand and much more! Expo Montegrappa is a great idea to combine the discover of the latest news of Paragliding, Hang-gliding and Paramotoring world with a pleasant holiday with families and friends pilots. Save the date! Come and visit!
www.trofeomontegrappa.it – www.expomontegrappa.it

шаблоны joomla 2.5