Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby - Sekretariat: (+45) 43262365 - Regnskabsadministration Klubadministration

Udskriv

DHPU deltager i Swoop Challenge CPH

Fredag aften den 12. juni arrangeres et spektakulært luftshow over København, og der inkludere DHPUs Display Team.

Åbningsshowet finder sted mellem 18.00 og 20.00 foran Toldboden og By og Havns hovedkvarter på Nordre Toldbod, udover det vil DHPU stille op med et telt og lave PR arbejde. Teltets lokation er markeret på kortet nedenfor med DHPUs logo:

Igen på lørdag den 13. juni vil DHPU stille op med en telt lige ved siden af Peblinge Sø. Teltets lokation er markeret på kortet nedenfor med DHPUs logo:

 

mere information: http://swoopchallenge.com/da/ 

 

Udskriv

Vigtigt om højdedispensationen

 

"OBS - HØJDEDISPENSATION - OBS"
 

Reference til Driftshåndbogen Del 920 omhandlende Højdedispensation, hvor der står: "Først når piloten er registreret på Højdedispensationslisten, må piloten flyve over 3.500 ft MSL i henhold til denne dispensation.”

 

På given foranledning skal det lige gøres klart, at processen har en eller to forskellige arbejdsgange:
1. Chefinstruktører indstiller til DHPUs sekretariat om at få piloter optaget på listen.
2. Piloter skal under flyvning medbringe en kalibreret højdemåler - man må altså gerne låne sig frem. Efter kalibrering sendes kalibreringsattesten til sekretariatet for registrering.

 

Læs selv op på Del 920. Hvis noget er uklart formuleret, så giv et pip og send mig en mail, så vi kan forbedre det, men indtil videre skal man altså selv checke op med sekretariatet, om man er optaget på listen før flyvning over 3.500'.

 

Med venlig hilsen
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  (link til direkte mail)

 

Udskriv

DM og Nordiske Mesterskaber i hanggliding

Fra lørdag den 23. til søndag den 31. maj dannede Fasterholt Hanggliding og Paragliding center rammen for afvikling af nordiske mesterskaber i hanggliding.

Desværre var vejret ikke helt med os i år – så det blev kun til 3 heats. Første dag var den bedste og bød nok også på den smukkeste opgave: Målflyvning fra Fasterholt til Lyngå. Dette er en opgave på lidt over 60 km, som går hen over hede og plantagerne nordøst for Fasterholt og senere henover det smukke område omkring Silkeborg.

2. heat bød på en 56 km dogleg med mål i nærheden af Juelsminde. Forholdene var ret vanskelige, men alligevel lykkedes det to piloter at nå næsten i mål.

Sidste heat blev til endnu en målflyvning til et smukt område nord for Horsens fjord. Her kom 3 piloter i mål. Pga. forholdene var vi først i stand til at sætte opgaven i gang kl. 17. Sidste mand kom i mål kl. 19:30.

Resultat:

1. plads: Flemming Lauridsen
2. plads: Nils Ole Dalby
3. plads: Mikkel Krogh

Se mere her:

https://airtribune.com/hgnordicopen2015

https://www.dr.dk/tv/se/vores-vejr/vores-vejr-2015-05-24#!/

http://www.tvmidtvest.dk/nettv/?id=44160

http://www.tvmidtvest.dk/indhold/flemming-lauridsen-nordisk-mester-i-hanggliding

 

Vindere, (Fra V til H) Mikkel Krogh, Flemming Lauridsen, Nils Ole Dalby

En glad og tilfreds Bob i mål lige nord for Horsens Fjord

Udskriv

Idrætslejr invitation: 3 franske bjerge

 

Tilmeldning: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

шаблоны joomla 2.5