Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby - Sekretariat: (+45) 43262365 - Regnskabsadministration Klubadministration

Udskriv

Veloverstået instruktørkursus

Tak for en god weekend!

Efter et netop veloverstået instruktørkursus vil jeg gerne sige tusind tak for en rigtig konstruktiv og hyggelig weekend. Jeg vil også gerne rette en stor tak til paragliderklubben Valhalla, for det meget velforberedte kursusforløb. Der kom mange fine indlæg fra kursusdeltagerne, som skabte sund debat, omkring bl.a. sikkerhed og holdninger.

Udover selve kurset blev den nye uddannelseschef Poul Henriksen også introduceret, han fortalte omkring sine planer og visioner som uddannelseschef. Heriblandt blev der givet en kort introduktion til unionens planer om online logbog og progressionskort, som skal kunne betjenes via smartphones og tablets.

Jeg vil gerne sige stor tak, til alle de ildsjæle som mødte op, og deltog i dette kursus/seminar. Det er jer der er rygsøjlen i sporten, der er jer der sætter standarden for det fremtidige DHPU.

Til sidst vil jeg gerne ønske nye instruktører tillykke med deres nye bevis!

God vind

Michael Olesen 

Udskriv

Ny DHPU hjemmeside

Velkommen til det "nye" dhpu.dk. Ved første øjekast er der ikke meget der er ændret; layout osv. ligner f.eks. sig selv, og mange artikler er også de samme. Sidstnævnte kommer vi til at arbejde på i den næste tid, nu kan flere nemlig bidrage direkte!

Det helt centrale formål med at lave den nye side har været at gøre det muligt at have flere redaktører, så siden opleves mere dynamisk for besøgende. I første omgang er der en dhpu admin redaktør, som er unionens sekretariat, dernæst er der de to medlemmer af unionens hjemmeside udvalg, Søren Egebjerg og Michael Olesen, og så kan DHPU-Nyts redaktør Niels Jørgen Askirk selv lægge DHPU-nyt ind (det er ikke helt klart endnu). Endelig kan sidens skaber jo redigere, og registrere flere redaktører når det kræves.

Vi der har været involveret i processen håber det kommer til at give mere dynamik på siden - velkommen til!

Udskriv

Riser-karabiner problem hos Paramania

Vi har modtaget en sikkerhedsmeddelelse fra vores britiske søsterorganisation BHPA vedr. line/riser-forbindelsen på visse Paramania skærme. Ifølge meddelelsen findes der også andre paraglider-producenter der bruger samme karabiner, så meddelelsen kan næsten siges at have generel interesse.

Webmaster vil i samme åndedrag dog godt komme med et lille suk; la' nu være med at gå i selvsving over karabiner, både dem mellem risere og liner, og dem mellem sele og risere. Der er mange ting at være bekymret over når man flyver, men på det overordnede plan er det spild af stress at bekymre sig specielt over karabinerne - koncentrer dig om at blive god til at starte, at blive god til at komme ind i selen uden at overlade flyveren til sig selv imens, og om at blive god til at lande lige dér hvor du vil. Og hold så udstyret i god stand helt generelt, gennemgå tingene engang imellem, så bli'r du en sikker pilot. Piloter der sidder og kigger på karabinerne og synes de ser tyndere/svagere ud jo højere de kommer op er IKKE bedre piloter!

Du finder hele sikkerhedsmeddelelsen ved at klikke her!

 

шаблоны joomla 2.5