Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby - Sekretariat: (+45) 43262365 - Regnskabsadministration Klubadministration

Udskriv

ADMIN System

Nyt admin system på vej

Da vi er på trapperne med et nyt administrationsværktøj, har vi flyttet alle dataer på vores piloter over i det nye system,

og vi skal i den forbindelse bede jer om IKKE, at opdaterer pilotinformationer, da de ikke bliver flyttet med over i det nye system.

Send derfor en mail til dhpu Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  med de rettelser i ønsker, og vi holder det nye system opdateret sideløbende.

 

Det nye system kan endnu ikke tilgåes, men er på vej.

 

Michael Olesen


Udskriv

Thomas Juul i Colombia!

En relativt ny dansk konkurrencepilot har givet det meste af et stærkt felt i pre-Worlds (PG) i Colombia bagkant; Thomas Juul har være med i toppen hele vejen, og sluttede på en overbevisende 6. plads, kun 4 points efter Brad Gunnuscio fra USA; Brad er vant til at ligge helt i top både i VM og World Cup sammenhæng.

Vi er mange der er lidt stolte af at kende Thomas lige nu!!

Resultater kan findes her

Udskriv

Styr på referaterne

Der har alt for længe været rod med referaterne her på dhpu.org.

Derfor har vi i dag ændret lidt på opsætningen, så de nyeste referater altid er til at finde frem til.

Gamle referater og dokumenter i øvrigt ligger i nogle ret ustrukturerede mapper, som har gjort det svært at finde frem til relevant information.

Vi arbejder på at få ryddet op i alt det gamle, men i første omgang har vi fokus på, hvordan det mest relevante indhold bliver nemt at finde.

Derfor kan referater fra 2013 og frem nu findes på referatsiden. Du finder den under menupunktet "For medlemmer" i toppen af siden. Her ligger den under "Tekst og Vejlledning". Den hedder sjovt nok "referater".

Du kan også gøre det nemt for dig selv og blot klikke på denne linje - så kommer du til den nye referat-side.

Enjoy - og go' vind!

/Søren Egebjerg

шаблоны joomla 2.5