Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby - Sekretariat: (+45) 43262365 - Regnskabsadministration Klubadministration

Udskriv

Klasse-P introdag

Så er vi ved at være tæt på dagen som vi har arbejdet for i snart 3 år. Vi har nu booket Lindtorp Flyvecenter til gennemførelse af Introdag for Klasse P. Det bliver Lørdag d. 26 april. Så frem vejrudsigten op til ser meget skidt ud, har vi som backup også booket Lørdag d. 10 maj.

Sæt kryds i kalenderen begge dage.

 

Husk på, at det er en forudsætning for at deltage i forsøgsordningen, at du deltager med din flyveklar Klasse P flyvemaskine. Afsæt gerne både lørdag og søndag, da vi satser på masser af flyvning, hygge og networking. Der er rig mulighed for overnatning. Men mere om det senere.

 

Andre PPG eller PHG piloter er også meget velkommende til denne weekend som står i motorflyvningens tegn.

 

Se indbydelsen HER (PDF)

Udskriv

Nyt fra SIV-centret

Det danske SIV-center er nu klar til at tage imod tilmelding til de første SIV-kurser i Danmark. DHPU har modtaget nedenstående fra folkene bag:

------

Så er der åben for tilmeldingen til sikkerhedskursus i Danmark - nærmere bestemt Guldborg. Årets første kursus vil blive afholdt i løbet af foråret. Kurset vil være egnet for alle piloter med PP3 eller derover. Udover kurset i foråret, vil vi afholde kurser i løbet af sommeren og efteråret. Vi har på fornemmelsen, at der er en del, der gerne vil med på kurserne, så det er om at være hurtig på tasterne. Kurserne vil som udgangspunkt vare fra fredag eftermiddag til søndag eftermiddag.

Formålet med kurset er selvfølgelig at træne diverse sikkerhedsmanøvre og dermed øge din sikkerhed under flyvning. Vi starter med basis manøvrerne og arbejder os op derfra. For de piloter der rent flyvemæssigt er klar, og som føler for det, vil der også være mulighed for at snuse til acrolight. 

Kurset vil selvfølgelig være tilpasset den enkelte pilot med afsæt i pilotens behov/ønsker og evner. Alle flyvninger bliver filmet og senere gennemgået trin for trin.

 Vi bruger en speedbåd og et hydraulisk payoutspil til at trække piloten op i 2500 fod (ca. 800 meter). Til dem, der ikke har prøvet optræk med payout før, kan jeg fortælle, at det er med denne metode, jeg har fået de mest behagelige og jævne optræk. 

Før vi flyver, vil vi gennemgå alt udstyret som på et pakkekursus.!! 

Det fulde dagsprogram kommer senere... 

 

ØVELSERNE: 

Siv light.:

Øre, Store øre, Asymmetrisk indklap, B-stall, Front indklap, Spind stop, 360 og delfin flyvning. 

  

Siv.:

Spind, Full stall, Stejlspiral, Autorotation og reserveskærmskast. 

 

Acro light.:

Wingover, Asymmetrisk spiral, Sat, Loop og Super stall. 

 

Økonomi.:

Kurset koster 2995 kr. og inkluderer 4 optræk, instruktør, video og lette forfriskninger mellem flyvningerne. 

 

Transport.:

Folk sørger selv for transporten.

 

Overnatning:

Vi anbefaler http://www.guldborgcamping.dk/

Dette er et åbent kursus og vil også blive slået op på DHPUs webside. Tilmelding sker via e-mail til mig på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . For gyldig tilmelding skal beløbet sættes ind på konto senest 3 dage efter tilmeldingen. (mærket med pilot navn og id.) 

Når du tilmelder dig, skal du oplyse følgende:

 

Fulde navn.

 

Adresse.

 

Telefonnummer.

Parapro trin.

Klub navn.

Pilot ID.

 

 

 Hvis der skulle være nogle spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Dennis på mobil.: 41 41 51 01

 

 

Udskriv

Repræsentantskabsmøde 2014

Her ses relevant materiale til repræsentantskabsmødet (PDF) d. 2. marts 2014 kl. 12.00. 

Husk vi serverer en lækker frokost inden indskrivningen.

 Pga. en konverteringsfejl er siderne med vores vedtægter næsten ulæselige. Derfor henvises til vedtægterne i vores Blå Bog (PDF)

Michael Olesen

шаблоны joomla 2.5