Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby - Sekretariat: (+45) 43262365 - Regnskabsadministration Klubadministration

Udskriv

Sikkerhedsinfo - meld hændelser

Der er godt nyt på sikkerhedsfronten: Vores hjemmeside fungerer, og vi er nu blevet en del af den store europæiske flyvesikkerhedsorganisation og kan trække på erfaringer fra rigtig mange hændelser. Husk på, at rapporter er en måde at hjælpe dine flyvekammerater på, så vi får gavn af hinandens erfaringer! Det har stået lidt stille i de sidste år, men det er min intention, at vi nu skal i gang - til alles bedste!

Her på siden - under "FOR MEDLEMMER" kan du nu trykke på "INDTASTNING AF ULYKKER/HÆNDELSER" (og trin-for-trin blive ført gennem rapporteringen.

Oplys hellere for meget end for lidt (husk dog altid e-mail og tlf.), men det vigtigste er, at du skriver rapporten! Vi vil i Sikkerhedsudvalget vurdere hændelserne og relevante erfaringer og hændelser vil blive viderebragt. Du kan checke op på hjemmesiden med mellemrum, men jeg giver også lige et pip på facebook, når der er nyt. Bær venligst over med, at ting tager tid, da også sikkerhedsarbejdet kører på frivillig basis..

OBS: Rapporter bliver kun brugt med henblik på at fremme flyvesikkerheden. Ingen personer vil blive udstillet gennem rapporter, beskrivelser og lignende. Hændelsesforløbet uden navns nævnelse eller andre personlige oplysninger kan blive offentliggjort med henblik på at øge flyvesikkerheden. Din rapport er vigtig!

FLY SAFE!

Venlige hilsener,

Michael Hasselgaard

 

шаблоны joomla 2.5