Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby - Sekretariat: (+45) 43262365 - Regnskabsadministration Klubadministration

Udskriv

Klubleder Kongres 2017

 

Til alle klubformænd

                                                                                                                                                                                    Den 9. september 2017

Vedr. Klubleder Kongres 2017

Som tidligere varslet, inviterer Dansk Hanggliding og Paragliding Union formænd og næstformænd fra vores tilknyttede klubber til Klubleder Kongres på SAS Radisson i Odense.

lørdag d. 25. november kl. 12.00

(Der serveres frokost)

 

Formålet med Klubleder Kongressen er, at orientere klubberne omkring den kommende 5-års plan som igangsættes allerede i januar 2018 og løber indtil 2023. Økonomien er blevet forhandlet færdig, og bestyrelsen kan derfor nu fuldt ud fortælle om hvilke konkrete initiativer vi ønsker at iværksætte, vores målsætninger samt hvorledes økonomien bakker op omkring dette – det har været et stort arbejde, og vi glæder os til at dele det hele med jer.

På dagen vil følgende emner blive berørt

  •         DHPUs strategi og målsætninger
  •        Vores økonomi
  •         Hvad kan DHPU tilbyde Jer?
  •         Klubstruktur – nye muligheder.
  •         Samarbejde mellem klub og forbund

Bestyrelsen ønsker en åben og positiv dialog om alle dagens emner, og derfor er der indlagt muligheder for diskussion mellem hvert emne, således at alle får mulighed for at kommentere.

Efter dagens møder vil bestyrelsen gerne inviterer på en hyggelig aften hvor der ligeledes ligges op til, at man i en afslappet atmosfære kan få sig en samtale med et bestyrelsesmedlem omkring mere konkrete emner som rører sig i din klub – det kan være alt fra økonomi til hvordan I kan få mere ud af vores samarbejde. Skulle I ønske, en uformel samtale med et bestyrelsesmedlem, må dette gerne meddeles vores sekretariat således, at vi kan sætte tid af til dette.

Tilmelding til kongressen er påkrævet senest d. 10. november 2017. Overnatning kan tilkøbes for 995,- (dobbeltværelse) og 795,- (enkeltværelse) og sker gennem direkte kontakt til hotellet, nævn blot, at du deltager i et DHPU arrangement.

Skulle din klub have et ekstraordinært ønske om, at flere end 2 fra bestyrelsen deltager på kongressen, kan der rettes henvendelse til vores sekretariat.

OBS. Søndag d. 26. november kl. 13.00 afholdes der budgetmøde samme sted, og der er således en oplagt mulighed for, at få indflydelse på budgettet for 2018.

 

Vi håber, at se så mange som muligt til en spændende dag!

 

шаблоны joomla 2.5