Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby - Sekretariat: (+45) 43262365 - Regnskabsadministration Klubadministration

Udskriv

Invitation til FUncup

Så er der invitation til funcup: https://www.facebook.com/events/792783334193758/

Kære piloter

 Velkommen til Fun Cup 2017. Vi er nu tilbage i Bassano og er klar til at tage imod tilmeldinger. En påske hvor vi skal have det sjovt, lære en hulens masse om at flyve paraglider og flyve ræs i godt selskab.

 Tilmelding til Fun Cup - krav min. ParaPro Trin 4 (mulig dispensation for ParaPoro Trin 3)

 Tilmeld dig her: https://goo.gl/DbujjX 

 Formålet med Fun Cup er at flyve XC i et lærende miljø. Nye piloter kan lære af de mere erfarne, de mere erfarne kan lære fra sig og flyve ræs mod hinanden. Alt med fokus på at have det sjovt og hjælpe hinanden. Der vil være god tid til at forberede sig og der er altid mulighed for spørgsmål. Desuden vil der være foredrag om XC flyvning og teknik.

 Noget helt unikt for Fun Cup er ideen med varierende radius på vendepunkterne afhængig af om du som pilot flyver i Sport (op til En C) eller Race (En D, CCC og Open) klasse.  I praksis vil det sige at Sport klassen flyver en noget kortere rute, end Race klassen. Altså et handicap system der gør at alle har god mulighed for at komme i mål samtidigt.

 Alle der tilmelder sig i Race klassen samler point til Ranglisten 2017.

 Deltagerkrav: Parapro Trin 4 sårn' cirka... Vi kan give dispensation til Trin 3 hvis din instruktør kan sige god for det.

 Udstyr: GPS (medbring dit kabel), radio, nødskærm og noget at flyve i...  Radiofrekvens: 144.765MHz

 Til Fun Cup er alle skærme velkomne – også Open Class.

 Pris: Gratis for medlemmer af DHPU

 Glæder os til at se mange piloter til Fun Cup

 Fedeste flyvehilsner  Fun Cup Team

 Tentativt program – mulighed for mindre ændringer

 Søndag 9. april: Check In og briefing på HQ på Tilly's

 18.00 GPS turnpoint upload  20.00 Obligatorisk sikkerhedsbriefing og info om Fun Cup

 Mandag 10. april: Træningstask. Dvs at vi sætter en task som vi plejer, men her er der mulighed for at blive guided gennem tasken over radioen af erfarne piloter.  Alle er velkomne - også ParaPro Trin 2 hvis din instruktør er med. (dette kræver ikke en tilmelding for de piloter der kun flyver træningstask og ikke skal flyve Fun Cup)

 Tirsdag 11. april – fredag 14. april: Fun Cup task 1 – task 3 (fredag er reservedag såfremt vi ikke får fløjet alle tre dage)

 09.00 Radiobriefing om plan for dagen  10.00 Afgang til Take Off  11.00 Briefing på Take Off – dagens task  12.00 Task  19.00 GPS Download på HQ

 Torsdag eller Fredag afhængig af vejret: Præmie ceremoni på HQ

 19.00 Præmie ceremoni og festivitas

 

шаблоны joomla 2.5