Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, DK-2605 Brøndby - Sekretariat: (+45) 43262365 - Regnskabsadministration Klubadministration

Udskriv

Farlige hændelser omkring Heather Hill

Skud og sten mod paraglidere.

Som flere af jer måske har hørt, har vi på det seneste oplevet nogle meget ubehagelige episoder i forbindelse med flyvning ved Heather Hill. 

 
To piloter er - ifølge egne udsagn - blevet angrebet af to forskellige personer ved flyvning omkring Svalevej ved Strandbjerggaard. Begge episoder fandt sted lørdag den 8. august. Den ene pilot oplevede, at en mand på skrænten kastede en sten tæt forbi ham. En anden - med passager i tandem - blev truet med et gevær, som også blev affyret. Begge episoder er meldt til politet.
 
I 2014 oplevede en pilot også, at der blev kastet "noget" efter ham fra samme sted på skrænten. Den episode blev anmeldt til politiet. Sagen er siden blevet henlagt af Nordsjællands Politi, da man ikke forventer at kunne føre en sag på baggrund af anmeldelsen.
 
Fra DHPU's side ser vi - naturligvis - meget alvorligt på disse tilfælde. Vi opfordrer derfor vores medlemmer til at være meget opmærksomme i forbindelse med flyvning på stedet. Vi opfordrer også til, at enhver form for kast eller trusler straks bliver politianmeldt. Send gerne en kopi af anmeldelsen til DHPU.
 
DHPU er ikke part i sagen, som udelukkende er mellem anmelderne, Nordsjællands Politi og eventuelt senere sigtede. Dog har unionen informeret trafikstyrelsen om politianmeldelserne. 
 
Samtidig opfordrer vi til, at vi alle er med til at sikre det gode naboskab, som vi heldigvis har med langt de fleste grundejere langs skrænterne. Så sørg for at vise hensyn - og undgå at flyve tæt på personer, som ikke ønsker det.
 
Bestyrelsen.

шаблоны joomla 2.5